Local CPA Netherlands

Aangenaam!

Welkom bij direct accountantsMijn naam is Vincent Drees, ik ben zowel accountant (AA) als belastingadviseur (RB). Ik geef in het mooie Houten leiding aan Direct Accountants.

Ik kom uit een ondernemende familie. In mijn vroege jeugd is zo mijn liefde voor cijfers ontstaan. Al op jonge leeftijd had ik een eigen onderneming op de Beverwijkse Bazaar. Ondernemen is mijn passie en ik ben graag met strategie ontwikkeling en rendementsverbetering bezig.

Daarnaast is mijn kennis gevoed door het volgen van de Middelbare Handelsschool (MDS), gevolgd door de HEAO richting Accountancy, de Nivra Nijenrode opleiding en mijn latere studie Fiscaal Recht.

Mijn vaardigheden en kennis heb ik onder andere in 15 jaar opgedaan bij de grote en middelgrote accountants en belastingadviesorganisaties. Dit tot het niveau van vennoot. Daarna vond ik de tijd rijp om zelf te gaan ondernemen. Dat doe ik nu al weer sinds 2010. Als geen ander ben ik op de hoogte van de wegen in belastingland.

Nu combineer ik de liefde voor cijfers met de passie voor ondernemen en doe ik wat ik het liefste doe: Ondernemers helpen met “hun eigen kaas te maken”.

Ik ben dan ook zeer geïnteresseerd om samen met u mee te denken met uw onderneming, maar ook om u als ondernemer gericht op uw financiële toekomst te helpen. Van huis uit heb ik meegekregen een man een man, een woord een woord, dat breng ik dagelijks in de praktijk.

Familie, vrienden en collega ondernemers omschrijven mij als: vindingrijk, toegankelijk, ondernemend, oplossingsgericht, flexibel, leergierig en ambitieus.

In mijn vrije tijd, richt ik mij op mijn gezin, ben ik met de computer bezig om nieuwe toepassingen te ontdekken, sport ik (tennis, golf en hardlopen) en lees ik graag boeken op het gebied van marketing en belastingzaken.

Een ander doel waar ik me graag als organisator voor inzet is Open Coffee Houten. Een enthousiaste groep ondernemers die elke maand bij elkaar komen. Kom ook eens langs!

vincent-drees-open-coffee-houten-a

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login