Local CPA Netherlands

Advies en begeleiding

Bij Direct Accountants helpen we mensen graag met advies en ondersteuning. Van starters tot eeuwenoude familiebedrijven, van eenmanszaken tot multinationals, wij staan ze bij met raad en daad.

Mensen vragen ons advies over zaken als, pensioenen, welke rechtsvorm optimaal is, fiscaal vriendelijke beloningen, inrichten van de administratie, belastingadvies, aanvragen van subsidie en ga zo maar verder. Stel ons ook uw vraag en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Werkwijze

Iedereen en elke onderneming is anders. Daarom nemen wij met u door wat er voor u werkt en hoeveel advies en ondersteuning u wenst. Zo is elk begeleidingstraject puur maatwerk dat door Direct Accountants precies wordt afgestemd op uw behoefte.

We coachen u, zodat u betere resultaten kan behalen met uw onderneming.

Jaartraject

We werken met trajecten die we afstemmen op de klant. Hieronder een voorbeeld van een mogelijk traject waarbij we iemand gedurende een jaar ondersteunen met een viertal coachingsgesprekken.

Twee gesprekken gericht op groei en sturing; welke mogelijkheden zijn er om te groeien, zijn er zaken die u over het hoofd heeft gezien en zo verder.

Een gesprek om de jaarlijkse aangifte door te nemen.

Een “eindejaarsgesprek” om na te gaan welke doelen er dit jaar zijn bereikt en welke kansen er zich voordeden.

Direct Accountants digitaal online

Accountant voordeel

Begeleiding van uw bedrijf laten verzorgen door een coachende accountant heeft zo z’n voordelen. Wij kennen de cijfers en kunnen gevoelens daaraan toetsen. We kunnen ook op basis van de cijfers aangeven waar de winst zit en wat goede opties voor investeringen zijn.

Videochat

Voor de advies en begeleidingstrajecten maken wij vaak gebruik van videochat. Meer lezen over hoe prettig dat werkt? Dat kan hier!

Afspraak

Als u wil kijken of deze service ook bij u past dan hebben we graag een gesprek met u. Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login