Local CPA Netherlands

Crowdfunding accountant

Direct Accountants CrowdfundingOp dit het moment is crowdfunding echt volwassen aan het worden. Crowdfunding is een mooie manier om financiering te vinden voor uw startup of bestaande onderneming. Daarbij is het wel belangrijk om de zaken goed voor elkaar te hebben wilt u kans maken op een succesvolle crowdfunding campagne.

Een veel gehoorde vraag is: Hoe zorg ik voor een gedegen financiële onderbouwing om het vertrouwen bij investeerders te verhogen voor de crowdfunding?

Daar komt Direct Accountants om de hoek kijken. Wij kunnen u helpen bij het doorrekenen van de prognoses van de verschillende scenario’s. Daarnaast kunnen we u adviseren hoe de campagne te laten opvallen.

Crowdfunding websites

Nederland kent inmiddels al een heel aantal crowdfunding aanbieders:
Geldvoorelkaar.nl

Kapitaal Op Maat

Collin Crowdfund

Knab Crowdfunding

CrowdAboutNow

en vele anderen.

Direct Accountants Crowdfunding GeldSnelle tip: Ziet u door alle websites uw crowdfundingplan niet meer? Kijk welke succesvolle crowdfundingacties er op een crowdfundingplatform zijn afgerond en of die projecten passen bij uw plannen. Wellicht trekken zij de bezoekers die uw idee helemaal zien zitten.

Opties

Welke optie bij u past? Dat ligt er aan wat u van plan bent en hoeveel financiering u nodig heeft. Heeft u een startup of bestaand bedrijf, zijn er andere financiers of moet de hele financiering door crowdfunding tot stand komen en ga zo maar door.

Zo zijn er vele zaken die belangrijk zijn. Daar bent u als creatieve ondernemer vast al mee bezig.

Welke optie u ook kiest, voor de boekhouding kunt u op ons rekenen.

Neem contact op, we bespreken graag met u wat er mogelijk is.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login