Local CPA Netherlands

DGA/ZZP

Direct Accountants heeft een passie voor de kleine ondernemer. Niets is mooier dan werknemers de overstap te laten maken naar het ondernemerschap waarbij zij zelf leren hoe het is om hun “eigen kaas” te maken.

Meerwaarde voor directeur groot aandeelhouders

Direct Accountants verzorgt alle administratieve en fiscale diensten die u van een accountant mag verwachten, zoals boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes waaronder de aangifte vennootschapsbelasting en de jaarrekening. De meerwaarde die wij dga’s bieden is gelegen in het sparren met de ondernemer, het opstellen van businessplannen, financiële planning, estate planning, advisering in- en uit de B.V., het samenvoegen en/of liquideren van vennootschappen etc.

Ook eigenaren van Stamrecht (goudenhanddruk) B.V.’s en/of slapende B.V.’s zijn welkom bij Direct Accountants.

Meerwaarde voor zelfstandige zonder personeel / zelfstandig professionals / freelancers

Wij ondersteunen deze (startende) ondernemers graag met het maken van hun ondernemersplan, het inrichten van hun administratie en/of het nalezen van de modelovereenkomst die zij afsluiten met hun opdrachtgever.

De grootte van de administratie bepaald uiteindelijk wat voor deze ondernemer het meest geschikt is: een online boekhoudpakket of een excel administratie. Indien de administratie bijgehouden wordt in Excel verstrekken wij de ondernemer gratis een door ons ontwikkeld spreadsheet model. Indien u ons model aanhoudt, kunnen wij u een scherpe offerte aanbieden.

De zelfstandige ondernemer zonder personeel adviseren wij veelal als de grootte van de administratie dat toelaat om te werken met een online boekhoudpakket (Exact Online, Twinfield, E-boekhouden en het internationale online boekhoudpakket Xero.com).

Mocht u als ondernemer zelf een eigen boekhoudpakket hebben of werken met een andere online boekhoudoplossing, dan bent u uiteraard ook als klant welkom.

Neem contact op en we bespreken samen wat voor u de beste oplossing is.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login