Local CPA Netherlands

Horeca specialist

direct-accountants-horeca-koffie-aHoreca ondernemers behoren al jaren tot de klantenkring van Direct Accountants. Onze accountants hebben al tientalen jaren ervaring met de horeca branche. Bent u horeca ondernemer met of zonder franchiseformule? Bij Direct Accountants bent u aan het goede adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de horeca branche bieden wij toegevoegde waarde op uiteenlopende gebieden als bedrijfsvoering, benchmarking, interne bedrijfsvergelijking en het vinden van de franchiseorganisatie die het beste bij u past.

Daarnaast hebben wij goede, onafhankelijke contacten met de banken, zodat wij u kunnen adviseren over herfinanciering, overnames, aankoop van panden en relocatie.

Meerwaarde voor horeca ondernemers

Direct Accountants verzorgt alle administratieve en fiscale diensten die u van een accountant mag verwachten, zoals boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes en jaarrekeningen. De meerwaarde die wij horeca ondernemers bieden is gelegen in specifiek op de branche gerichte bedrijfseconomische en bedrijfskundige adviezen. Bijvoorbeeld betreffende personeelskosten of brutowinstmarges per type regio of leefgebied. Zo helpen wij u om uw bedrijfsvoering precies af te stemmen op uw verzorgingsgebied.

direct-accountants-horeca-restaurant-eten-aDirect Accountants kan u verder behulpzaam zijn bij het adviseren rondom de koppeling van kassa’s aan online boekhoudsystemen. U als ondernemer krijgt actueel inzicht in uw onderneming door koppeling van uw kassasysteem aan een van de door ons ondersteunde online boekhoudpakketten: Exact Online, Twinfield, E-boekhouden en Xero.com.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login