Local CPA Netherlands

Inzicht en Uitzicht

Online boekhouden is dé manier van boekhouden voor de inventieve ondernemer die altijd alle informatie tot zijn of haar beschikking wil hebben. Er is tegenwoordig een grote keus aan online opties om de boekhouding mee in te richten. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en met de online omgeving (het dashboard) zo in te richten dat het aansluit op de behoeften van uw onderneming.

Het online boekhoudpakket richten wij compleet op uw wensen in, inclusief uw bankzaken. Wij kunnen, indien gewenst, periodiek online meekijken in de boekhouding. U kunt waar u ook bent zelf inloggen om te zien hoe uw zaken ervoor staan. Dat geeft rust en zekerheid. U kunt zich volledig richten op het ondernemen.

U wordt achteraf niet geconfronteerd met verrassingen en de voordelen voor u zijn:

  • Direct Accountants houdt online de vinger aan de pols
  • Direct Accountants zorgt voor backups en updates van de software
  • U kunt werken op verschillende locaties
  • Uw administratie wordt fiscaal aantrekkelijk ingericht
  • Persoonlijke instructie en inrichten van het boekhoudpakket
  • Altijd een bijgewerkte administratie, zodat u weet hoe de onderneming ervoor staat

Onze aanpak is gericht op het vergroten van uw succes en uw bedrijf. Direct Accountants zorgt voor een groter bewustzijn van het bouwen van een goed financieel fundament. We leren u als ondernemer op een andere manier kijken naar uw eigen onderneming. Administratie en cijfers niet te ervaren als noodzakelijk kwaad, maar als een bruikbaar instrument om uw onderneming beter te kunnen besturen.

Rapportage

Direct Accountants maakt gebruik van speciale software die de maandelijkse administratie vertaald in overzichtelijke managementrapportages. Als ondernemer ziet u in begrijpelijke taal hoe u er financieel voor staat nu en in de nabije toekomst. Dit is belangrijk omdat u daardoor beter in staat wordt gesteld om actie te ondernemen, in welke richting dan ook. Dit geeft inzicht en uitzicht. Het geeft de rust in uw onderneming wat een positieve weerslag zal hebben op uw werk- en privésituatie. In het kader van het ontwikkelen van ondernemerschap willen wij onze kennis geven en delen zodat wij op den duur minder nodig zullen zijn.

Dashboard

Wij kunnen vanuit onze online software, e-Boekhouden.nl, Twinfield, Exact Online en Xero.com op verschillende manieren dashboards voor uw onderneming inrichten. Deze dashboards geven controle over uw onderneming en niet te vergeten over het rendement.

Mogelijkheden

Er zijn diverse online boekhoudaanbieders om uit te kiezen. De juiste aanbieder kiezen voor u onderneming is niet altijd makkelijk. Wij adviseren u dan ook graag over welk online boekhoudpakket het beste bij uw onderneming past.

Exact Online

Exact Online is gemakkelijk te gebruiken door ondernemers. Hierdoor kunt u een groter deel van de boekhouding zelf doen. Uw gegevens worden opgeslagen in een zeer goed beveiligd datacenter, en beheerd en beveiligd (bijvoorbeeld tegen virussen) door ervaren netwerkbeheerders. Uitleg over Exact Online.

SnelStart

De praktische software van SnelStart is erg prettig in gebruik. Je kan merken dat dit is gebouwd door veteranen in de branch die weten wat bedrijven nodig hebben. Uitleg over SnelStart.

Loket.nl

De gebruiksvriendelijke online omgeving zorgt er voor dat wij makkelijk met u kunnen samenwerken, snel nieuwe informatie aan elkaar doorspelen en u aan de hand van actuele gegevens adviseren. Loket.nl maakt het mogelijk. Uitleg over Loket.nl.

e-Boekhouden.nl

De online boekhoudoplossing van e-Boekhouden.nl is heel geschikt voor eenmanszaken (ZZP-ers), stichtingen en verenigingen, webshops en MKB-ondernemingen. Uitleg over e-Boekhouden.nl.

Twinfield

Dit pakket ondersteunt o.a. webshops, zorginstellingen, franchiseondernemingen (waaronder McDonalds), winkeliers en advocaten. Uitleg over Twinfield.

Nmbrs

Een gebruiksvriendelijke online oplossing gericht op HR en salarisadministratie. Wellicht de oplossing voor uw organisatie? Uitleg over Nmbrs.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login