Local CPA Netherlands

Nmbrs

Nmbrs logo

Bij Direct Accountants werken we ook met Nmbrs software. Nmbrs omschrijft zichzelf als: De salaris- & HR software voor elk type dienstverlener. Dat ze daar goed op ingeschoten zijn kun je merken als je werkt met de software. Juist daarom zijn wij ook een Nmbrs Accountant.

Goede ondersteuning

Met Nmbrs werk je met een internationaal Human Resources en Payroll platform dat voor alle bijbehorende processen de ondersteuning biedt die je nodig hebt. Zo kun je als bedrijf focussen op het bieden van de optimale HR dienstverlening en ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan de administratie.

Gemak

De software van Nmbrs maakt het uitbetalen van salarissen veel gemakkelijker. Zo kunnen routine taken bijvoorbeeld geautomatiseerd worden. Dat bespaart tijd en ergernissen waardoor er meer tijd overblijft voor ondernemen. Wie wil dat nu niet?

Raad en daad

Wij staan u als Direct Accountants graag bij met raad en daad. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij de inrichting van uw administratie begeleiden. Waar nodig bieden wij ondersteuning zodat u soepel kunt werken met deze praktische software.

Voordelen Nmbrs

Verschillende voordelen van Nmbrs zetten we hieronder op een rijtje:

  • Ongekend efficiĆ«nt
  • Zorgeloos salarissen uitbetalen
  • Eenvoudig te koppelen
  • Tijdbesparend
  • Praktische software
  • Digitaal ondertekenen

Is Nmbrs wat u zoekt of wilt u meer informatie? Wij horen graag van u.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login