Local CPA Netherlands

Ondernemerscoaching

De coaches van Direct Accountants helpen u om inzicht te krijgen in uw strategische doelen en ondernemersvaardigheden. Dit inzicht is van groot belang om succesvol te zijn met uw onderneming. Als u goed inzicht hebt in uw eigen sterke en zwakke punten bent u beter in staat om beslissingen te nemen voor uw onderneming.

Bij Direct Accountants betekent deze coaching dat we met regelmaat, bijvoorbeeld eens per kwartaal afspreken, om de ontwikkelingen door te nemen en waar nodig te helpen uw doelstellingen te realiseren.

Het aannemen van uw eerste personeelslid is best een stap. Het is niet alleen belangrijk na te denken over de benodigde kwaliteiten om de werkzaamheden uit te voeren, maar ook om te bepalen wie bij u en het bedrijf past. Stel uzelf eerst een paar vragen: Wat ontbreekt er bij u? Wie kan u versterken? En uiteindelijk welke kennis en ervaring moet iemand meebrengen? Direct Accountants kan alles organiseren rondom de administratie van uw personeel. We regelen uw salarisadministratie en de loonaangifte, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Ondernemerscoaching is geschikt voor ondernemers die willen weten wat ervoor nodig is om succesvol te ondernemen en hoe u de slaagkans van de onderneming kunt vergroten.

Ondernemerscoaching kan ook betrekking hebben op het verkoop klaar maken van de onderneming of de overname van een bedrijf.

De mogelijkheden zijn er. We bespreken ze graag met u.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login