Local CPA Netherlands

Retail

direct-accountants-retail-winkel-aDirect Accountants kent de retail branche en gelukkig kennen ook een heel aantal retailers Direct Accountants. U nog niet? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen.

Bent u winkelier met of zonder franchiseformule? Met Direct Accountants kunt u nu van voordeel profiteren. Dankzij onze jarenlange ervaring met de retail branche kunnen wij toegevoegde waarde bieden op uiteenlopende gebieden, zoals bedrijfsvoering, benchmarking, interne bedrijfsvergelijking, voorraadbeheer en het vinden van de franchiseorganisatie die het beste bij u past.

Daarnaast hebben wij goede, onafhankelijke contacten met de in franchise gespecialiseerde afdelingen van banken, zodat wij u kunnen adviseren over herfinanciering, overnames, aankoop van winkelpanden en relocatie.

Meerwaarde voor winkeliers

Direct Accountants verzorgt alle administratieve en fiscale diensten die u van een accountant mag verwachten, zoals boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes en jaarrekeningen. De meerwaarde die wij winkeliers bieden is gelegen in specifiek op de branche gerichte bedrijfseconomische en bedrijfskundige adviezen. Bijvoorbeeld betreffende personeelskosten en voorraad per vierkante meter verkoopvloeroppervlak of brutowinstmarges per type regio of leefgebied. Wij helpen u om uw bedrijfsvoering precies af te stemmen op uw verzorgingsgebied.

Direct Accountants kan u verder behulpzaam zijn bij het adviseren rondom de koppeling van kassa’s aan online boekhoudsystemen. U als ondernemer krijgt actueel inzicht in uw onderneming door koppeling van uw kassasysteem aan een van de door ons ondersteunde online boekhoudpakketten: Exact Online, Twinfield, E-boekhouden en het internationale online boekhoudpakket Xero.com.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login