Local CPA Netherlands

Skype accountant

Direct Accountants Persoonlijk gesprek via SkypeBij Direct Accountants maken we veel gebruik van videochat. Wij vinden dat het een groot voordeel geeft. Anders dan bij bellen kun je elkaar zien en zo een prettiger en persoonlijker gesprek voeren.

Voordelen om te videochatten in plaats van elkaar daadwerkelijk te bezoeken zijn dat een videochat makkelijk in te plannen is. Daarnaast bespaart u ook veel reistijd en het milieu, echt een win/win situatie.

Software

Voor de videochats gebruiken wij Skype. Een heel handig programma dat u kunt downloaden voor uw pc, tablet, smartphone of rechtstreeks in de browser kunt gebruiken.

Skype is een dienst van Microsoft, daarom weet u dat de ondersteuning goed is. Het bellen tussen Skype gebruikers kost u ook niets meer dan de kosten die u maakt voor het gebruik van uw internetverbinding.

 Direct Accountants Ondersteuning via SkypeAdvies & Ondersteuning

Wij gebruiken deze videogesprekken ook in onze advies en ondersteuningstrajecten. Dat werkt heel prettig en zo kunnen we u persoonlijk ondersteunen. Wilt u hier meer over weten, kijk dan op deze pagina.

Zo is Skype een handige tool om communicatie sneller en persoonlijker te laten verlopen.

Eens proberen en en videochat met ons voeren? We horen graag van u!

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login