Local CPA Netherlands

Teamviewer

Bij Direct Accountants maken we gebruik van Teamviewer. Handige software die het voor ons mogelijk maakt om onze klanten direct te begeleiden.

Waarom Teamviewer

Teamviewer is software die, nadat je daar als cliënt nadrukkelijk opdracht voor geeft, ons laat meekijken met wat er op uw pc afspeelt. Zo kunnen we helpen om problemen op te lossen. Indien nodig kunnen wij dat zelfs voor uw doen met Teamviewer. Een erg praktisch stuk gereedschap dat al veel tijdswinst heeft opgeleverd.

 

Teamviewer downloaden

De Teamviewer software is eenvoudig te downloaden via de Teamviewer website.  De installatie is duidelijk opgezet en zo gebeurd. Voor persoonlijk gebruik is teamviewer gratis en voor zakelijk gebruik is er een proefperiode. U kunt er gelijk gebruik van maken zonder eerst te moeten betalen.

Service

Met Teamviewer kunnen we u de ondersteuning bieden die u wenst. Van het meekijken of periodieke checks op de financiële administratie die u zelf voert tot het gedeeltelijk of geheel verzorgen van de boekhouding voor u.

Professionaliteit

Direct Accountants staat garant voor optimale kwaliteit en service. Wij gaan voor een tevreden klant. Direct Accountants gaat op een gestructureerde, professionele wijze te werk. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen over de salarisadministratie, boekhouding, jaarrekeningen en belastingaangiftes.

Contact

Direct Accountants ondersteunt bedrijven, klein en groot, met het inrichten en onderhouden van de financiële boekhouding. Bespreken welke voordelen onze service en Teamviewer u kunnen bieden? We horen graag van u!

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login