Local CPA Netherlands

Van eenmanszaak naar B.V. / N.V.

Het bedrijf dat u bent gestart heeft succes. Het was hard werken, maar nu merkt u daadwerkelijke groei op. Gefeliciteerd! Maar wat is dan wijs? Daar kan Direct Accountants u het antwoord op geven.

Als ondernemer in de eenmanszaak kan het bij winsten boven de 100.000 euro belasting technisch interessant zijn om de eenmanszaak in te brengen in de besloten vennootschap. Direct Accountants kan u begeleiden bij de omzetting van de eenmanszaak of v.o.f. naar de besloten vennootschap (B.V).

Wij zullen u hierbij ten eerste adviseren over de voordelen en nadelen van de B.V., de fiscale voordelen/nadelen en uw daarna adviseren over het geruisloos (zonder afrekening met de belastingdienst) of ruisende (met afrekening met de belastingdienst) overgang naar de besloten vennootschap.

Verder kunnen wij u behulpzaam zijn bij het opstellen van de intentieverklaring richting belastingdienst, het afstemmen van de fiscale waarde met de belastingdienst en het opstellen van de inbrengbalans en het overleg hierover met de notaris.

Voor de inbreng van de eenmanszaak in een N.V. kunnen wij de accountantsverklaring bij de inbrengbalans verzorgen.

Indien u interesse heeft in deze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login