Local CPA Netherlands

Videochat

VideochatBij Direct Accountants maken we veel gebruik van videochat. Wij vinden dat het een groot voordeel geeft. Anders dan bij bellen kun je elkaar zien en zo een prettiger en persoonlijker gesprek voeren. Zo kunnen we overleggen alsof we bij elkaar aan tafel zitten, zonder dat we er voor hoeven te reizen.

Voordelen om online via video contact te hebben in plaats van elkaar daadwerkelijk te bezoeken zijn dat een videochat makkelijk in te plannen is. Daarnaast bespaart u ook veel reistijd en het milieu, echt een win/win situatie.

videochat connectie
Software

MS Teams, Zoom, Google Meet, Facetime, WhatsApp video call er zijn tegenwoordig vele opties beschikbaar. Wilt u ook een afspraak met ons via videoconference? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

 Advies & Ondersteuning

Wij gebruiken deze videogesprekken ook in onze advies en ondersteuningstrajecten. Dat werkt heel prettig en zo kunnen we u persoonlijk ondersteunen. Zo leggen we met elkaar de stukjes op hun plaats. Wilt u hier meer over weten, kijk dan op deze pagina.

Eens proberen en een videochat met ons voeren? We horen graag van u!

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login