Local CPA Netherlands

Xero.com

xero-logoDirect Accountants is een Xero.com Accountant. Met Xero geeft u goed inzicht in uw administratie. Bovendien kunnen wij op elk moment eenvoudig inloggen in uw administratie, zo is eventuele ondersteuning binnen handbereik.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij de inrichting van uw administratie begeleiden. Wilt u zelf de gehele inrichting met Xero.com op u nemen, dan beperken wij ons tot de controle, fiscale zaken, strategische advisering en het jaarwerk.

Waarom Xero.com

Xero.com is een internationaal werkend pakket in de Engelse taal. Dit pakket biedt vele mogelijkheden waaronder elektronisch factureren, inlezen van bankafschriften (onder andere csv formaat) met automatische matching.

Gebruiksvriendelijk

Xero is gemakkelijk te gebruiken door ondernemers. Hierdoor kunt u een groter deel van de boekhouding zelf doen. Uw gegevens worden opgeslagen in een zeer goed beveiligd datacenter en beheerd en beveiligd (bijvoorbeeld tegen virussen) door ervaren netwerkbeheerders. Dagelijks worden back-ups van uw administratie gemaakt. En omdat uw gegevens via een beveiligde verbinding toegankelijk zijn, kunt u zowel op de zaak als thuis (of op iedere andere computer) bij uw gegevens komen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Betaalbaar

Voor internetboekhouden hoeft u geen grote investeringen ineens te doen. Xero werkt met een maandelijkse abonnementsprijs vanaf $ 20, daarin zijn alle nieuwe updates, de gratis helpdesk, een gratis login voor uw accountant of boekhouder en de opslag en back-up van uw kostbare gegevens inbegrepen.

Optimale samenwerking

Omdat uw gegevens centraal zijn opgeslagen, zijn ze altijd toegankelijk voor uzelf en voor uw adviseur bij Direct Accountants. Daarmee rekent u af met één van de grootste ergernissen en probleemgebieden in uw administratie: het uitwisselen van actuele cijfers met uw accountant. Of u nu zelf een groot deel van de boekhouding doet, of het meeste invoerwerk aan uw accountant overlaat, de voordelen van een online administratie zijn altijd enorm.

Goed inzicht

Wanneer u samen met Direct Accountants overstapt op boekhouden via internet, bent u snel op de hoogte van de belangrijkste financiële kengetallen van uw bedrijf. En omdat u sneller en gemakkelijker kunt communiceren met uw adviseur (u kijkt immers samen altijd naar dezelfde gegevens), kunt u ook meer rendement verwachten uit het advieswerk van uw accountant.

Voordelen Xero.com

Verschillende voordelen van Xero.com zetten we hieronder op een rijtje:

  • Internationaal
  • Betaalbaar
  • Uitgebreide overzichten
  • Eigen sjablonen voor (ook via email) facturatie, herinneringen en aanmaningen
  • Dagelijkse back-up
  • Altijd en overal werken
  • Automatische updates
  • Inlezen bankafschriften via .csv
  • Automatische matching betalingen, ontvangsten

Lijkt dit pakket aan te sluiten bij wat u zoekt? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login