Local CPA Netherlands

Boekhouding stichting

direct-accountants-telraam-aDe boekhouding is de basis van uw stichting en brengt een hele financiële rompslomp met zich mee. U wilt daarbij graag worden ontzorgd en er zeker van zijn dat de stichting voldoet aan de altijd veranderde wet en regelgeving.

Hiervoor bent u bij Direct Accountants aan het juiste adres. Wij verzorgen uw financiële administratie, (maandelijkse) salarisadministratie, jaarwerk, aangifte loonbelasting en omzetbelasting.

Dit kunnen wij geheel voor u verzorgen. Ook kunt u er voor kiezen om een gedeelte van de boekhouding door ons te laten doen, terwijl u zelf de rest doet. We overleggen graag met u wat uw wensen daarin zijn.

Wij werken met de online boekhoudpakketten Twinfield, Exact Online en e-boekhouden.nl. Daarnaast is Xero.com beschikbaar voor onze internationale klanten. Deze online pakketten zijn schaalbaar. U kunt zelf bepalen of u besluit mee te kijken, alleen te factureren of de boekhouding geheel uit te besteden.

Aan het einde van het jaar stellen wij de jaarrekening op, inclusief een samenstellingsverklaring, waarbij we de relevante verslaggevingsrichtlijnen toepassen die van toepassing zijn op uw stichting. We bespreken de jaarrekening met het bestuur en indien nodig met de toezichthouders (RvT of RvC). Bovendien worden stichtingen steeds vaker geconfronteerd met fiscale vraagstukken, zoals de belastingstatus van subsidies met betrekking tot BTW, de mogelijke vennootschapsbelastingplicht voor de stichting, en de naleving van de ANBI-vereisten.

Als u voor Direct Accountants kiest, heeft u geen omkijken meer naar uw administratie.

Contact Direct Accountants
Spitsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login