Local CPA Netherlands

Exact voor stichtingen

Exact het pakket voor stichtingen

direct-accountants-exact-onlineDirect Accountants is een Exact Online Gecertificeerd Accountant. Met Exact Online geeft u goed inzicht in uw administratie. Bovendien kunnen wij op elk moment eenvoudig inloggen in uw administratie, zo is eventuele ondersteuning binnen handbereik.

Gebruiksvriendelijk

Exact Online is zeer geschikt voor stichtingen. Hierdoor kunt u als stichting een groter deel van de boekhouding zelf doen. Uw gegevens worden opgeslagen in een zeer goed beveiligd datacenter, en beheerd en beveiligd (bijvoorbeeld tegen virussen) door ervaren netwerkbeheerders. Dagelijks worden back-ups van uw administratie gemaakt. En omdat uw gegevens via een beveiligde verbinding toegankelijk zijn, kunt u zowel op de zaak als thuis (of op iedere andere computer) bij uw gegevens komen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Betaalbaar

Voor internetboekhouden hoeft u geen grote investeringen ineens te doen. Exact Online werkt met een maandelijkse abonnementsprijs, en daarin zijn alle nieuwe updates, de gratis helpdesk, een gratis login voor uw accountant of boekhouder en de opslag en back-up van uw kostbare gegevens inbegrepen.

Optimale samenwerking

Omdat uw gegevens centraal zijn opgeslagen, zijn ze altijd toegankelijk voor uzelf en voor uw adviseur bij Direct Accountants. Daarmee rekent u af met één van de grootste ergernissen en probleemgebieden in uw administratie: het uitwisselen van actuele cijfers met uw accountant. Of u nu zelf een groot deel van de boekhouding doet, of het meeste invoerwerk aan uw accountant overlaat –  de voordelen van een online administratie zijn altijd enorm.

Goed inzicht

Wanneer u samen met Direct Accountants overstapt op boekhouden via internet, bent u snel op de hoogte van de belangrijkste financiële kengetallen van uw stichting. En omdat u sneller en gemakkelijker kunt communiceren met uw adviseur (u kijkt immers samen altijd naar dezelfde gegevens), kunt u ook meer rendement verwachten uit het advieswerk van uw accountant.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact Direct Accountants
Spitsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login