Local CPA Netherlands

Gespecialiseerde accountant voor Stichtingen

De spitsvondige accountant voor stichtingen in Houten en Utrecht

Accountant Houten

Heeft u al een spitsvondige stichting accountant? Die er op let dat uw stichting administratie actueel is? Die u proactief adviseert? Die diepgang brengt en helder is in zijn taal? Wij van Direct Accountants willen u graag ontzorgen. Wij geven u inzicht en advies om u beter te laten ondernemen.

Direct Accountants is specialist op het gebied van stichtingen. Wij kunnen uw goed helpen bij de controle van uw stichting maar ook met de administratie en het voldoen aan de fiscale wet en regelgeving voor stichtingen.

Als spitsvondige accountants weten wij, door onze opgebouwde expertise, precies wat een ondernemer verlangt. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van slimme ICT oplossingen om uw leven makkelijker te maken.

Laat onze spitsvondigheid ook in uw voordeel werken.

 

nba rb extendum logos direct accountants houten

Waarom kiezen voor direct accountants?
  • Spitsvondige stichting advisering: Wij ondersteunen u met belastingadviezen en het opstellen van de jaarrekening van de stichting die voldoet aan wet en regelgeving zoals RJK C1 de regelgeving voor Kleine Organisatie zonder winststreven¬† of RJK 640, de regelgeving voor grotere stichtingen.
  • Eerlijke tarieven: Vergelijk ons gerust met de concurrentie. Bij ons krijgt u waar voor uw geld.
  • Persoonlijke aandacht: Wij zijn gericht op de mensen achter de onderneming. Samen uw ambities waarmaken. U ontzorgen, dat geeft rust en zekerheid.
  • Vertrouwen: Wij worden regelmatig getoetst door het Register Belastingadviseurs en de NBA. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.
  • Tijdswinst: Wij nemen u werk en zorg uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor ondernemen.

Ook ervaren? Wij horen graag van u.

Contact Direct Accountants
Spitsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login