Local CPA Netherlands

Salarisadministratie stichting

Voor de uitbesteding van uw salarisadministratie van uw stichting kunt u Direct Accountants inschakelen. Bestuurders houden zich allereerst bezig met het bereiken van doelstellingen. Het voeren van een administratie hoort er echter ook bij. Vaak wordt dit als tijdrovend gezien en schiet het er om die reden bij in. Direct Accountants kan u die zorg uit handen nemen. Wij zetten voor u een goede stichting salarisadministratie op.

Salarisadministratie voor uw stichting uitbesteden

Direct Accountants staat garant voor optimale kwaliteit en service. Wij gaan voor een tevreden klant. Direct Accountants gaat op een gestructureerde, professionele wijze te werk. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen over de salarisadministratie, boekhouding, jaarrekeningen en belastingaangiftes.

De salarisadministratie van u stichting uitbesteden aan Direct Accountants betekent het volgende: we kunnen alles voor onze rekening nemen, inclusief salarisstroken, kostenoverzichten, spaarregelingen en vakantieregelingen. Wij zijn snel en nauwkeurig en kunnen zowel tegen een vast of variabel tarief werken. De keuze ligt bij de klant. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking.

Loket.nl

Wij bieden ook het werken met Loket.nl aan. Een prachtige oplossing voor salarisadministratie in de cloud. Op deze pagina vindt u alle bijzonderheden.

Nmbrs

Nmbrs is klantgerichte software voor salarisadministratie die de medewerker centraal zet in het system. Meer weten? Bekijk deze info.

Contact

Direct Accountants verzorgt voor verschillende stichtingen, klein en groot, de salarisadministratie. Binnenkort ook voor u?

Contact Direct Accountants
Spitsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login