Local CPA Netherlands

Tarieven

direct-accountants-tarieven-aBij Direct Accountants lopen wij hard voor onze klanten. Wij ontzorgen u nèt even meer als alle andere accountants en administratiekantoren. Ook als het gaat om tarieven is Direct Accountants net even spitsvondiger. Zo vinden wij dat het ook onze zorg is om u een eerlijk tarief te bieden.

Bij de meeste accountantskantoren wordt gewerkt met uurtarieven. Hierdoor liggen de risico’s van een inefficiënte dienstverlening bij u. Onze visie is dat wij dat risico op ons horen te nemen. Wij vinden het ook onze uitdaging om een tarief waar te maken. Onze motto is dan ook: Geen onaangename verrassingen!

Voorafgaande aan onze dienstverlening bepalen we in gezamenlijk overleg wat de optimale manier van samenwerking is. Hierdoor komt onze dienstverlening vaak gemiddeld 25% lager uit dan die van onze concurrentie. Dat kan door een grote mate van efficiency en onze no-nonsense aanpak. No-nonsense houdt bij ons in dat u nooit ergens voor betaalt waar u niet om vraagt. Door slimme oplossingen kunnen wij u voor een groot deel van onze dienstverlening een vaste prijs bieden.

Weten wat die oplossingen en eerlijke tarieven inhouden? Vraag dan gelijk een offerte aan.

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login