Flag button to English website

Salarisadministratie

Voor de uitbesteding van uw salarisadministratie kunt u Direct Accountants inschakelen. Ondernemers houden zich allereerst bezig met ondernemen. Het voeren van een administratie hoort er echter ook bij. Vaak wordt dit als tijdrovend gezien en schiet het er om die reden bij in. Direct Accountants kan u die zorg uit handen nemen. Wij zetten voor u een goede salarisadministratie op.

Salarisadministratie uitbesteden

Direct Accountants staat garant voor optimale kwaliteit en service. Wij gaan voor een tevreden klant. Direct Accountants gaat op een gestructureerde, professionele wijze te werk. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen over de salarisadministratie, boekhouding, jaarrekeningen en belastingaangiftes.

De salarisadministratie uitbesteden aan Direct Accountants betekent het volgende: we kunnen alles voor onze rekening nemen, inclusief salarisstroken, kostenoverzichten, spaarregelingen en vakantieregelingen. Wij zijn snel en nauwkeurig en kunnen zowel tegen een vast of variabel tarief werken. De keuze ligt bij de klant. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking.

Loket.nl

Wij bieden ook het werken met Loket.nl aan. Een prachtige oplossing voor salarisadministratie in de cloud. Op deze pagina vindt u alle bijzonderheden.

Contact

Direct Accountants verzorgt voor verschillende bedrijven, klein en groot, de salarisadministratie. Binnenkort ook voor u?

Contact
Offerte
Link naar Skype pagina
Link naar Exact Online
Link naar Moneybird
Link naar Loket.nl
e-boekhouden
Link naar Twinfield