Local CPA Netherlands

Reeleezee Accountant

Reeleezee is een heel praktisch ingericht online boekhoudpakket met meer dan 100.000 gebruikers. Geschikt voor ZZP en MKB. Deze boekhoudoplossing kan ook voor u veel tijdwinst opleveren, dus meer tijd om te ondernemen!

Met Reeleezee wordt de boekhouding doen een stuk eenvoudiger en waar u toch met vragen zit kunt u bijvoorbeeld ons van Direct Accountants inzetten. Met Reeleezee is het namelijk ook heel eenvoudig om een accountant te laten meekijken, terwijl u toch altijd zelf de controle houdt.

Boekhouding

Uw onderneming brengt een hele financiële rompslomp met zich mee en u wilt daarbij graag worden ontzorgd. Hiervoor bent u bij Direct Accountants aan het juiste adres. Wij verzorgen uw financiële administratie, (maandelijkse) salarisadministratie, jaarwerk, aangifte loonbelasting en omzetbelasting.

U kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van de boekhouding door ons te laten doen, terwijl u zelf de rest doet. We overleggen graag met u wat uw wensen daarin zijn.

Onze boekhouders staan u graag bij met raad en daad. U hoort altijd vooraf wat het kost, zo voorkomen we verrassingen.

Contact

Direct Accountants ondersteunt bedrijven, klein en groot, met het inrichten en onderhouden van de financiële boekhouding. Binnenkort ook voor u? We horen graag van u!

Contact Direct Accountants
Spintsvondige adviezen
Offerte
Link naar Exact Online
SnelStart Accountant Houten
Loket Accountant Houten
e-boekhouden Houten Direct Accountant
Twinfield Accountant Houten
Direct Accountants NMBRS login