Flag button to English website

Yuki Accountant

Yuki helpt ondernemers door de boekhouding eenvoudiger te maken. Deze online boekhoudoplossing is gebruiksvriendelijk ingericht. Toch kun je met vragen komen te zitten. Daar kan Direct Accountants mee helpen.

Met Yuki wordt de boekhouding doen een stuk eenvoudiger. Toch een vraag of advies nodig over bepaalde zaken? Dan kunt u het team van Direct Accountants inzetten. Met Yuki is het namelijk ook heel eenvoudig om een accountant te laten meekijken, terwijl u toch altijd zelf de controle houdt.

Boekhouding

Uw onderneming brengt een hele financiële rompslomp met zich mee en u wilt daarbij graag worden ontzorgd. Hiervoor bent u bij Direct Accountants aan het juiste adres. Wij verzorgen uw financiële administratie, (maandelijkse) salarisadministratie, jaarwerk, aangifte loonbelasting en omzetbelasting.

Daarnaast kunt u altijd ervoor kiezen om een gedeelte van de boekhouding door ons te laten doen, terwijl u zelf de rest doet. We overleggen graag met u wat uw wensen daarin zijn.

Onze boekhouders staan u graag bij met raad en daad. U hoort altijd vooraf wat het kost, zo voorkomen we verrassingen.

Contact

Direct Accountants ondersteunt bedrijven, klein en groot, met het inrichten en onderhouden van de financiële boekhouding. Binnenkort ook voor u? We horen graag van u!

Contact
Offerte
Link naar Skype pagina
Link naar Exact Online
Link naar Moneybird
Link naar Loket.nl
e-boekhouden
Link naar Twinfield